LOLO'S PIZZA'S

LOLO'S PIZZA'S Lolo's pizza's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lolo's pizza's. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 11:22 Heel lekker!
9 mei 2022 om 6:51 J’avais commandé une saumon et une burata, j’ai bien reçu là saumon mais l’autre n’étais pas juste c’est une mozzarella pesto… retard dans la livraison pizza froide… bonne continuation.
6 mei 2022 om 21:13 18u20 besteld. Geschatte levertijd na 20u! Gebeld om 1 pizza zelf op te halen en deel terugbetaling. Eens aangekomen terugbetaling geweigerd, moest via takeaway. Gevaarlijke en agressieve eigenaar. Politie gebeld. Pizza zelf niet te eten veel te zout
30 apr 2022 om 20:27 Zeer lekker, flinterdunne krokante bodem, mooi belegen. Aanrader
10 apr 2022 om 22:38 Op app staat €24 met bezorgkosten, koerier rekende me €30 aan. Pizza was heel slecht gebakken! Wel lekkere korst.
13 mrt 2022 om 20:33 Ik schrijf 90 minutes omdat 140 minuten niet past nog altijd niets ontvangen dus de tijd loopt nog
13 mrt 2022 om 3:40 Waren te laat, alles was koud en was niet te eten
7 feb 2022 om 7:05 Een uur en een kwartier later geleverd dan het gevraagde uur. Eens aangekomen was de pizza lekker maar een van de pizza’s deels niet eetbaar daar hij helemaal verbrand was aan een zijde. Jammer!
6 feb 2022 om 21:34 Déçue ! Pizza arrivée tiède , ne pas ajouter d’aliments sur votre pizza car je les cherche encore ! Si j’avais pris une Margharita ça aurait été la même chose .
28 jan 2022 om 21:38 Lange wachttijd maar werd wel aangegeven. Maar de pizza’s zijn het wachten meer dan waard! Heel lekker
28 jan 2022 om 21:12 Heel lekkere pizza's. We hadden kippenboutjes besteld en deze hebben we niet gekregen. We kregen een lege doos dat was jammer. Maar wij bestellen zeker nog!
28 jan 2022 om 20:30 De wachttijd duurde langer dan verwacht en de pizza was niet superwarm meer doordat ik 20 min verderop woon (niet hun fout) maar de pizza was zo lekker! Waardoor alles snel vergeten was :) echt een aanrader! Dankjewel! Alle sterren waard!